Button unhide Extension Toolbar ing UC Browser

Kanggo unhide extension tombol toolbar ing UC Browser tindakake langkah:

  1. Menyang ekstensi
    1. Klik tengen tombol extension toolbar ana lan milih ngatur extension
    2. Klik ing profil pic ing sudhut kiwa ndhuwur lan milih ekstensi
  2. Mriksa pangembang mriksa-kothak
    Mriksa pangembang mriksa-kothak - UC Browser
  3. Klik tombol gambar
    Klik tombol gambar ing UC Browser kanggo unhide tombol didhelikake