Carane ndandani bootloop Android sawise masang ROM a?

Biasane sawise sumunar ROM anyar, kayata Lineage OS, sampeyan bisa uga nemokke bootloop a.

penting: Gawe serep data, dadi bisa ilang yen soko dadi salah. Sumunar piranti bisa ngrusak iku permanen, supaya mengkono bakal ing dhewe resiko

Kanggo mbusak bootloop ing, mesthekake nggunakake TWRP.

Boot menyang Recovery TWRP lan priksa manawa sampeyan duwe akses kanggo panyimpenan liwat MTP, ing kasus soko dadi salah. Mesthekake yen ROM digunakake ing ROOT saka pemisahan data, kanggo sumunar.

Sadurunge nginstall ROM, ing TWRP, milih Ngilangke. Iki bakal Ngilangke Data, cache, lan Dalvik (ora kalebu panyimpenan internal).

Instal ROM lan urip maneh, wektu iki bootloop ngirim ilang.

Ninggalake a Reply