Carane nganyari TWRP kanggo versi paling anyar?

  1. Download versi paling anyar saka TWRP kanggo piranti kene

  2. Ensure your phone is booted into Android OS

    Nyalin file sing didownload menyang ROOT saka pemisahan data

  3. Boot in TWRP (Power ing + volume munggah)

  4. pilih Instal

  5. Pencet tombol Instal Image ing sisih tengen ngisor

  6. Golek lan tutul TWRP file .img

  7. Pilih Recovery

  8. Swipe to confirm Flash

  9. Bali menyang layar utama TWRP

    Urip maneh -> Recovery

Ninggalake a Reply