Carane kanggo njupuk gambar ing OnePlus Salah Cynogenmod & Smartphone OxygenOS Android

To take a screenshot from the OnePlus Salah apa ing ngisor iki:

  • Pencet volume mudhun lan tombol daya ing wektu sing padha kanggo babagan 2 detik

Ninggalake a Reply