WordPress Editor Trabasan Keyboard

The native WordPress Editor allows keyboard short-cuts, nggawe iku luwih cepet lan luwih gampang kanggo nindakake sawetara tugas.

Ing ngisor iki sing cendhak-ngethok:

Windows : Ctrl + Key
Mac : Cmd + Key

TindakanKey
Boldb
Copyc
Cutx
Heading 11
Heading 22
Heading 23
Heading 44
Heading 55
Heading 66
Heading 99
Insert / edit linkk
Italici
Pastev
Redoy
Select Alla
Underlineu
Undoz

Pencet Alt + Shift + Tombol kanggo ing ngisor iki short-ngethok:

TindakanKey
Align Leftl
Check Spellingn

Ninggalake a Reply