The LeTV LEECO 1 Pro X800 USA Version Original ROM 5.5.011S Download, mbecike Malware, bootloop, Missing Software Update & youtube

ROM asli wis mung dirilis dening LeMe. Aku nyoba kanggo lampu kilat telpon karo nanging diproduksi kesalahan. Aku diowahi aksara ing ROM lan banjur nyoba kanggo kerlip telpon lan saiki iku wis nggoleki apa.

Telpon teka karo Broken non-up-datable YouTube app, browser stock broken, Trojan lan malware. Uga nganyari piranti lunak app ilang sarta link menyang app nganyari piranti lunak ing setelan.

sadurunge, Aku bisa kanggo ndandani paling masalah dening rooting telpon kajaba kanggo njupuk piranti lunak app bali. Mangga dipriksa sadurungé kirim kanggo rincian. ROM iki mbecike kabeh masalah lan nemu Software Update app bali. ROM iki nduweni app music, weather Yahoo lan Google Saiki. Pados Browser uga tumindak kathah luwih.

LeTV LEECO Pro 1 X800 Software Update

LeTV LEECO Pro 1 X800 Software Update

 

Sadurunge sumunar telpon karo ROM iki telpon iki bosok lan mlaku Recovery TWRP. Sawise sumunar karo ROM dibusak TWRP iki, diinstal Recovery EUI lan unRooted telpon. Sakabèhé fungsi telpon kathah luwih apik saka sadurunge. Versi ROM asli 5.5.011S karo Android Citra 5.0.2.

EUI Software Update App

ROM iki kanggo versi US telpon. Yen nomer mbangun punika BGXNAOP5501103071S, sampeyan duwe versi US. Panjenengan bisa mriksa nomer mbangun dening arep setelan -> Babagan telpon -> mbangun nomer

Wigati dimangerteni sumunar telpon tanggung jawab dhewe. Sampeyan uga apike serep telpon sadurunge sumunar, nggunakake TWRP utawa padha.

Nginstal ROM

  1. Download update.zip
  2. Nyalin update.zip menyang panggonan ROOT saka panyimpenan telpon
  3. Pateni telpon
  4. Terus tombol volume munggah lan ngalih ing telpon karo tombol daya
  5. Telpon kudu kanthi otomatis nganyari

Telpon iki bosok karo TWRP diinstal lan flashed nggunakake TWRP. Dadi yen ndhuwur ora bisa sampeyan kudu nginstal TWRP banjur kerlip nganyari saka TWRP. Priksa sadurungé kirim ing nginstall TWRP.

17 thoughts on "The LeTV LEECO 1 Pro X800 USA Version Original ROM 5.5.011S Download, mbecike Malware, bootloop, Missing Software Update & youtube

  1. luwih gedhe

    Apa basa rom iki ?

    • Lewis Jaishi

      ROM Basa

  2. Vitor

    Sapa karo Jeksa Agung bisa ngetokake iki. Telpon ora nguripake. Aku wis flashed saperangan roms ing sasi lan tau masalah iki. Nganggo qfil lan nginstal rom asli ora masalah nanging yen wis rampung dowloading ing qfil telpon doesn't urip maneh kaya iku iya ing sasi. Layar telpon tansah ireng saiki

  3. Abhilash

    Full Ngilangke dibutuhake ?

  4. Gabriel M. Mazzarri

    Woy Bish Jaishi, bisa ngunggah ROM kanggo Mega (utawa layanan Cloud liyane)? Aku ora bisa download saka Google Drive amarga kacepetan download banget kurang. Thanks kanggo dhukungan.

    • Lewis Jaishi

      Mangga nemokake link ing ngisor iki kanggo OneDrive:

      ROM Download

  5. Yossi

    punika mode karya woy fi swara ?
    aku bisa nganyari liwat Recovery stock ?
    utawa TWRP kudu.

  6. slimboy

    sampeyan duwe ora link langsung kanggo ngundhuh ROM iki minangka ora ndhukung iku

  7. Halo, ngendi njaluk iku saka situs web asli ?

    kita bisa ndeleng versi CN nanging ora AS

    kok please ?

  8. apa muter nyimpen wis diinstal ?

    • Lewis Jaishi

      Play nyimpen wis diinstal ing ROM iki.

      • apa rom iki aman saka virus ?
        lan yen aku bisa nginstal rom iki tanpa TWRP ?

        • Lewis Jaishi

          ROM aman saka virus.

          Kudu nggoleki kanggo nginstal tanpa TWRP sanadyan wis ora dites.

          • apa iki rom resmi saka LeTv ?
            Bisa dadi luwih spesifik carane nginstal rom iki ?

  9. Apa ROM iki Cuoco92 . . . .

  10. Cika1015

    Woy, carane yen aku arep lampu kilat kanggo eui versi lastest? Aja duwe link sing? Boten wonten nganyari sistem banget ing telpon, saiki sistem iku eui 5.816 , thanks

  11. Sheikh Umair

    will it work on dual-sim variant as well?

Ninggalake a Reply