Piye carane hajat goal ing Pro King Sepakbola 2016 (PES 2016)

Salah siji fitur anyar PES 2016 punika hajat goal. Players have full control over the goal celebration after scoring a goal. Players are able to choose between signature celebrations or unique actions with a press of a button.

Controls goal Pahargyan

Kiwa Stick – Pindhah pamuter sak prayaan

X Button – Gelombang tangan ing udhara salawasé lumampah

Lan Button – Mlumpat lan ngrameke

A Button – Apa prayaan lengkap 1 kaya sing ditegesake ing pilihan pamuter sunting

B Button – Apa prayaan lengkap 2 kaya sing ditegesake ing pilihan pamuter sunting

 

Mlaku kanggo bagean sing beda ing Jarak kaya flag sudhut, Boards iklan, tengah bunder, dugout etc… bakal micu jinis beda hajat.

 

Centhang video ngisor kanggo demo.