Marr 3% zbritje në të benzinës / naftë dhe të lirë £ kredi faturën 50 gaz / energjisë elektrike

  Sign up për të Shell Energjetikës nëpërmjet shenjë up butonin më poshtë, dhe recieve një £ 50 kredi faturave.     Si një klient Shell Energjisë jeni elgible për të marrë një 3% discount on fuel for each time you fill up. To activate the offer, ju do të duhet për të shkarkuar app Shell Go +.  …

Read More

Iniciativa Q Rishikimi – Monedha tjetër i madh digital?

Çfarë është Iniciativa Q?   Iniciativa Q është një projekt që synon të krijojë metodën më të mirë në botë pagesës. Dallimi mes kësaj dhe projektet cryptocurrency është se Iniciativa Q ka një strategji të synimeve të dhënësit adoptuesit e hershëm. Ajo ka filluar Është fushatën duke nisur një ftesë vetëm modelin, and has started giving away huge amounts of

Read More