Si të minave Ethereum(ETH), ETJ, AEON, BE, XDN, FCN, INF8 & Qcn në sfond në Windows, Mushama, Linux & Android

Ethereum(ETJ) çmimet kanë shkuar deri 3000% në 2017. Ethereum mund të jetë i minuar në çdo PC apo smartphone me software minierave. Minierave monedhën dixhitale si Ethereum kërkon disa njohuri teknike për programim kompjuteri, komandat shell dhe monedhës dixhitale. Për fillestar për të filluar, ajo kërkon hulumtimin disi në lidhje me minierat e monedhës dixhitale.

Çmimet Ethereum kanë kaluar 3000% në 2017

Çmimet Ethereum kanë kaluar 3000% në 2017

Ju do të duhet të kenë njohuri në lidhje me hardware e nevojshme dhe pastaj shkarkoni dhe konfiguroni software saktë minerare me cilësimet e duhura. Pasi të keni bërë këtë softuer do të kandidojë në plan të parë, dhe në qoftë se ju përdorni kompjuterin për detyra të tjera software minierave mund të ndërhyjë. Çështja është për një fillestar e gjithë kjo mund të jetë i rëndë.

Fatmirësisht nuk është softuer që e bën të gjitha më lart drejt nga kutia. Ju mund të jenë të mitë monedhat dixhitale mëposhtme ose në të njëjtën kohë, ose ju mund të zgjidhni të cilat monedhë dixhital / monedhat ju do të donte të minave.

 • Zcash;
 • Ethereum;
 • Ethereum Classic;
 • Bitcoin;
 • Litecoin;
 • Bytecoin;
 • monedhë;
 • FantomCoin;
 • QuazarCoin;
 • DigitalNote;
 • MonetaVerde;
 • Dashcoin;
 • Aeon coin;
 • Infinium-8;

E gjithë kjo është e nevojshme është softuer që punon në Dritaret, Linux ose Mac. Regjistrohu dhe do të nënshkruajë në një llogari për kuletat tuaja dixhitale dhe pastaj zgjidhni monedha / valuta ju zgjidhni për të minave. Ju edhe mund të zgjidhni në mes CPU dhe GPU minierave. Zgjidhni për të filluar minierave sa më shpejt që fillon kompjuteri juaj. Kjo është bërë të gjithë në një lehtë për t'u përdorur GUI.

Shkarko software minierave MinerGate dhe lehtësisht të minave duke klikuar butonin më poshtë. Pasi MinerGate Faqja e internetit hap pas klikuar butonin, zgjidhni regjistroheni butonin. Pasi tuaj kanë një llogari, login dhe të zgjidhni shkarkime nga meny lartë navigimit, pastaj Shkarko versionin e saktë software për PC apo smartphone tuaj platformës.

Shkarko Miner

Lini një Përgjigju