LeTV Leeco 1 Pro X800 USA Version ROM Original 5.5.011S Shkarko, fixes Malware, bootloop, Zhdukur Software Update & YouTube

ROM origjinale sapo është lëshuar nga Leme. I tried to flash my phone with it but it produced an error. Kështu që unë modifikuar script në ROM dhe pastaj u përpoq për të flash në telefon dhe tani ajo është duke punuar mirë. Telefoni im arriti me një app thyer jo-up-i datueshëm YouTube, shfletuesi thyer aksioneve, trojans

Read More