Se si të ndryshojë menu konteksti SELECT dhe EDIT TOP max rreshtave kufizojnë në SQL Management Studio

Nga default kur duke përdorur të drejtën klikuar një tavolinë dhe zgjedhjen ose modifikojnë rreshtave, SQL Management Studio will select only the TOP 1000 rreshtave ose modifikojnë krye 200 rreshtat e çdo tryezë.

SQL Management Studio Select edit limit top context menu increase limit top

Për të rritur kufirin context menu SELECT ose EDIT:

  1. Kliko mjetet nga dropdown menu
  2. Zgjidhni opsione
  3. Expand explorer server objekt
  4. Zgjidhni komandat
    SQL Management Studio select edit limit top context menu increase limit top
  5. Change the values in Table and View Options section to the required amount and click OK

Lini një Përgjigju