Afisho njoftime Android smartphone në Windows-it 7/8.1 desktop / kompjuter portativ / PC tabletë

Connecting your android smartphone to your Dritaret desktop or laptop PC, Përparësitë jep shumë të tilla si duke qenë në gjendje për të ngarkuar telefonin tuaj ose injorojnë njoftimet që nuk janë të rëndësishme ndërsa ju jeni duke përdorur Windows tuaj desktop apo laptop PC.

Ka 2 main android apps that are easily the best at allowing you to do this. They are:

  • Pushbullet
  • AirDroid

Të dy Apps të kërkojë nga ju për të shkarkuar software të Windows, cila Apps atëherë përdorni për të dërguar njoftimin për laptopë / desktop.

Le të ketë vështrim më të afërt në të dy anët e app në krah.

Android App Interfaces Të

AirDroid

Airdroid Screenshot

Airdroid tregon të gjitha opsionet në ekran sa më shpejt që ju të hapur app

Pushbullet

Pushbullet Screenshot

Pushbullet tregon aktivitetin tuaj dhe njoftim feeds sapo app është hapur

Airdroid seems to have more features when the app is opened. Pushbullet does have an activity feed which shows all the manual pushes to your desktop as well as subscribed feed notifications.

Features

AirDroid

File Transfer

Transferimi fotografi nga telefoni juaj në tavolinën e punës tuaj. Files mund të jetë Tekst, Photos, Aparat fotografik, Muzikë apo Videos. Airdroid allows to transfer multiple files at any one time.

File Manager

Airdroid ka një menaxher të thjeshtë fotografi.

Hotspot

Share lidhjen tuaj celular

Tethering

Aktivizo USB tethering

Booster

Booster frees RAM by closing apps.

Apps

This is an app manager that allows to uninstall apps

Find phone

Visit a web browser and enter the airdroid url to find your phone.

Hotspot

Share your mobile data connection with other devices.

Tethering

Aktivizo USB tethering

Pushbullet

File Transfer

Transferimi fotografi nga telefoni juaj në tavolinën e punës tuaj. Files mund të jetë Shënim, Lidhje, Foto dhe Media. Files can only be transferred one at a time.

Kanalet

Pushbullet allows following channel feeds, which allows to receive latest news from followed channels.

Shembuj të gjërave të pasojnë janë BashkimMirusha, Android dhe më shumë…

Add Friends

If you know anybody registered with pushbullet then you will be able to add them as a friend. Adding friends enables you to push files, photos, notes and links to your friends.

Dritaret Laptop / Desktop Interface

AirDroid

Airdroid File Transfer

Transfer a file to your phone or friends

Airdroid Notifications

Receive your Android phone notifications on your Windows laptop / desktop

Airdroid SMS

Send a SMS from your Windos laptop / desktop to one of your phone contacts

Airdroid Call History

View your call history on your Windows laptop / desktop

Airdroid Contact

See your phone contacts on your WIndows laptop / desktop

Airdroid Mirror

Mirror your Android phone screen on your Windows laptop / desktop

Pushbullet

The following are the screenshots for pushbullet on Windows Desktop.

Pushbullet

Pushbullet start screen shows a mixed feed.

Pushbullet SMS

The Pushbullet SMS allows to send an SMS to one of your contacts on your phone.

Pushbullet Notifications

Your pushbullet notifications

Kujtim

Dritaret

Airdroid used about 160MB memory whilst running in the background, whereas Pushbullet uses 28.7MB.

Android Phone

Airdroid on an android phone uses 9.9MB memory, whereas Pushbullet uses 7MB.

Conclusion

Both apps for sending notifications to a Windows desktop / laptop are very good. If the extra features of Airdroid are relevant to you, then this would be best. If you want to conserve memory and some of the extra features in Airdroid is not required, then Pushbullet is best.

Lini një Përgjigju