iPad që të mos tregon akuzuar kur i lidhur me një Laptop Windows PC & Ngarkuar iPhone tuaj më të shpejtë

When connecting your ipad to your Dritaret PC you may get the message Not Charging.

img_0149-1

Ky mesazh duket si iPad juaj nuk është marrë fuqi të mjaftueshme nga porti USB. You can fix this problem by download and installing AI charger which increases the USB port from 1A to 1.2A. Download AI ngarkues këtu

Pas instalimit AI ngarkues të “jo tarifimit” Mesazhi në iPad shkon larg.

img_0150

Si AI ngarkues është në rritje ngarkuar nga 1A të 1.2A, connecting your iPhone or iPod will also charge faster. iPhones dhe iPods do të ngarkuar në rreth të njëjtin ritëm sikur mbyllën në ngarkues mur. Although not proven it may also speed up charging to Android Smartphones & tableta.

Lini një Përgjigju