Leeco Max 2 X829 USA Version ROM Original 5.8.016S Shkarko, Fixes zhdukur Software Update

Shkarko ROM Skedar

Ju lutem vini re hapat e mëposhtëm mund të shkaktojnë telefonin tuaj për mosfunksionim. Hapat e mëposhtëm të përdor vetëm si referencë për veten time dhe do të lejojë dikush tjetër ta përdorin atë edhe në rrezikun e tyre.

Ndiqni hapat e mëposhtëm për të instaluar ROM:

 1. Aktivizo mënyrën Zhvilluesish
  1. Cilësimet -> Rreth -> Hit Numri Build 7 kohët
 2. Në Settings -> Opsionet e zhvilluesit
  1. Ndez
  2. Aktivizo zhbllokimin OEM
  3. Aktivizo USB debugging
 3. Hiq ndonjë të sigurisë
  1. Cilësimet -> gjurmë gishtash & fjalëkalim
  2. Sigurohuni Screen & lock App None
  3. Sigurohuni Hape me gjurmë gishtash është me aftësi të kufizuara
 4. Shkarko SuperSU
 5. Lidheni telefonin me PC me një kabëll USB
  1. Në telefon, shpullë poshtë në bar njoftimit dhe sigurohuni që MTP USB është aktivizuar
  2. Në PC, hapur dritaret fotografi explorer ndodhet Le Max 2 dhe kopjoni skedarin ROM dhe fotografi SuperSU në rrënjën e lidhjes MTP
 6. Hape Le Max 2 bootloader
  1. Install the ADB and Fastboot binaries using Chocolatey Windows Package manager by pasting the following in an administrativ PowerShell v3+ prompt.Install Chocolatey:
   IWR https://chocolatey.org/install.ps1 -UseBasicParsing | IEX
  2. instaluar ADB & fastboot
   choco instaluar ADB
  3. Pasi të instalohet reboot në bootloader
   adb reboot bootloader
  4. Zhbllokuar bootloader me ndjekjen komandën
   fastboot -i 0x2A96 oem zhbllokuar
  5. Nëse komanda e mësipërme nuk punon përdorimin
   zhbllokuar fastboot oem
 7. Në PC tuaj shkarkoni versionin e fundit TWRP dhe riemërtoj file Shkarko recovery.imgIn komandën e shpejtë të vendosur dosjen aktuale të punës në rrugën ku recovery.img është dhe pastaj përdorni komandën e mëposhtme
  fastboot blic shërim recovery.img
 8. Rinisni telefonin në shërim nga shtypja e follow komandën dhe të ngutshme të hyjë dhe më pas mbajtjen e deri tastin e volumit
  fastboot reboot
 9. Ju tani duhet të jetë në shërim TWRP
  1. Install SuperSU për të çrrënjosur telefonin
   1. Zgjidhni Install dhe gjeni skedarin SuperSU
   2. Fshini cache
   3. Reboot
  2. Telefoni juaj mund të bootloop herë apo dy herë, por kjo normale dhe përfundimisht duhet të fillojnë deri
  3. Kontrolloni se telefoni është rrënja nga shkarkimit dhe drejtimin RootChecker nga Play Store Google në telefon
 10. Rinisni telefonin dhe mbani Volume Up kyç për të shkuar në rimëkëmbjen
 11. Zgjidhni mbrapa deri mundësi dhe të lënë standarte (boot, sistem & Të dhëna) për të marrë një kopje rezervë
 12. Zgjidhni Fshini dhe Shpullë për Factory Reset
 13. Tani zgjidhni instaluar dhe zgjidhni skedarin ROM dhe instalim
 14. Reboot pajisjen pas instalimit

Telefoni juaj tani do të kenë SHBA versioni origjinal ROM 5.8.016S.

Leeco Max 2 X829 USA Version ROM Original 5.8.016S Shkarko, Fixes zhdukur Software Update

Lini një Përgjigju