Get BitCoins lirë dhe valutave të tjera digjitale në baza ditore

Çfarë është Bitcoin

Bitcoin is a complete form of digital money in which the money can be transferred between two people instantly. Një analogji tha se paratë mund të transferohet menjëherë në shpejtësinë e një e-mail.

It’s a peer to peer digital currency network discovered by a computer software programmer named Satoshi Nakamoto. Qëllimi përfundimtar i këtij sistemi është që të prodhojë transaksionet e parave në mënyrë elektronike me tarifat shumë më pak të transaksionit.

Karakteristikat e Bitcoin:

Rrjeti i decentralizuar: Bitcoin nuk menaxhohet ose kontrollohet nga ndonjë sistem të rrjetit qendror.

Setup: Vendosja e një llogari në bankë është një detyrë e paqartë pak dhe nganjëherë kjo ka një proces të madh, por Bitcoin na lejon për të hapur llogarinë brenda pak sekondash me asnjë pyetje.

Anonim: Një përdorues mund të ketë numër n e adresave Bitcoin.

Tarifat: Bitcoin nuk ka ngarkuar ndonjë gjë me ju… Taksa e transaksionit është plotësisht i lirë ose përndryshe ngarkuar shumë më pak.

I menjëhershëm: Përjashtim të rastit kur çdo sistem tjetër të transferimit, Bitcoin pagesave Procesi zgjat vetëm pak minuta.

 

Get portofolin lirë Bitcoin

Sistemi ynë portofolin është plotësisht i lirë dhe ju mund të bëni transfertat në mbarë botën për FALAS. Ajo është si një bankë e veçantë drejtimin në përgjegjësinë tuaj. Siç e përmenda më parë Bitcoin nuk është operuar nga askush. Bitcoin nuk duket e transaksioneve tuaja, Bilancet shikimin dhe subjektet e tjera.

Pse ne kemi nevojë për të shkuar për Bitcoin: Own Banka

Ndërkombëtar: Çdokush mund të transferojë para nga çdo vend në botë

Portofolin Sigurt: Portofolin tonë është shumë e koduar për të kursyer paratë tuaja nga hakerat dhe hajdutë. Asnjë dëmshme do të sulmojë e spam sigurt sistemin tonë filtrim. Të gjitha të dhënat tuaja janë të koduar me sistemin e pasur të sigurisë.

Mobile dhe Desktop: Ajo mund të arrihen duke përdorur celular dhe desktop tuaj makinat.

Karakteristika të tjera:

  • Falas, Nuk ka tarifa
  • Rreziku klient pa anë encryption
  • Nivelit të lartë masat e sigurisë validation
  • Njoftimet e pagesës Email

Get BitCoins falas

Bashkuar për sistemin tonë ju është kushtojë asgjë! Saj FALAS tërësisht. Pasi të procesit të bashkuar të marrë përsipër, ne do të kreditit QoinPro portofolin tuaj me 0.00000250 BitCoins , 0.00007671 LiteCoins , 0.00604838 FeatherCoins , 0.24640460 Virtacoins , 0.00056826 PeerCoins dhe 0.00004063 DarkCoins. Additioanlly, çdo ditë QionPro portofolin tuaj është e mbushur me kredi tonë.

I përditshëm (Përfshirja e shtuna dhe e diela e) monedhat e mëposhtme do të shtohet për të llogarive tuaja automatikisht.

  • Bitcoin: 0.00000002 BTC * Bonuse shtesë
  • LiteCoin: 0.00000036 LTC * bonuse shtesë
  • FeatherCoin: 0.00002827 FTC * Bonuse shtesë
  • Virtacoin: 0.03577794 VTA * Bonuse shtesë
  • PeerCoin: 0.00000630 PPC * Bonuse shtesë
  • Darkcore: 0.00000040 DRC * Bonuse shtesë

Get filluar në QoinPro:

https://qoinpro.com/e88fddd0b7311c675c8bb645646e35f9

"QuinPro jo vetëm i ndihmon njerëzit për të blerë Bitcoin edhe ne udhëzon për të shpejt të arritshme për sistemin e sigurt e pagesave"

Lini një Përgjigju