NVidia GeForce GTX 980TI vs Radeon R295x2 Benchmark

 

NVidia GeForce 980TI është e konsideruar si një kartë grafike të mirë që ju mund të blejnë sot. The Radeon R295x2 is a unique graphics card in that it is dual GPU as well as water-cooled.

Kur ai u lirua në lidhje me 18 muaj më parë ajo erdhi me një çmim tag trupmadh dhe nuk fituar shumë popullaritet si NVidia kishte vetëm kartat e sa më të fuqishme që konsumuar një shumë më pak fuqi.

Ky standard i prodhuar disa rezultate interesante. The benchmarking software used was Valley Benchmark by Unigine. It claims to put the GPU under heavy stress so that you can find out if your graphics card is truly as good as it is claimed to be.

 

Kompjuter Specs

Këtu të dhënat e 2 makina të ndryshme të përdorura:

NVidia GeForce GTX 980TI

CPU: Intel i7 5820K
RAM: 32GB RAM DDR4

AMD Radeon R295x2

CPU: Intel i7 4790K
RAM: 16GB DDR3 RAM

The machine used for the AMD Radeon R295x2 has a lower specification then the GeForce GTX 980Ti.

 

 

çmim

At the time of writing the price of these cards on Amazon are as follows:

NVidia GeForce GTX 980TI – £ 559,99
AMD Radeon R295x2 – £ 1098

 

 

Cilësimet Software

Cilësimet e mëposhtme janë shumë e shumë parametrat maksimale në software. These settings were used to benchmark both the graphics cards.

suvatoj: OpenGL
mënyrë: 2560 x 1440 8fullscreen dërguar
rregulloj paraprakisht: me porosi
cilësi: ultra

 

 

Rezultatet Benchmark

Këtu janë rezultatet benchmark…

NVidia GeForce GTX 980TI

FPS mesatare: 49.9
pikë: 2087
Min FPS: 25.5
Max FPS: 89.5

AMD Radeon R295x2

FPS mesatare: 53.3
pikë: 2231
Min FPS: 21.3
Max FPS: 115.2

Rezultatet janë befasuese si GPU dyfishtë watercooled AMD Radeon R295x2 fakt merr një rezultat të lartë të përgjithshëm sesa Nvidia GeForce GTX 980TI. The GeForce GTX 980TI got a higher minimum FPS but everything else was higher with the Radeon R295x2.

 

 

Lini një Përgjigju