Si për të ngritur iptables për të rivendosur automatikisht në reboot në CentOS Linux?

Pas ngritjen e iptables rregullat kontrolluar ato!
iptables -S

Në këtë fazë rregullat iptables juaj të mos treguar.

 

iptables ardhshme duhet të jetë i instaluar si një shërbim dhe më pas shërbimi iptables duhet të jetë nisur në reboot. Atëherë rregulla duhet të ruhen në mënyrë që ata të vazhdojnë në reboot

 

Ndryshim në rrënjë

e tij

 

Install 'iptables-shërbimeve’ paketë

yum install iptables-shërbimeve

 

Aktivizo iptables si një sistem i shërbimit

systemctl mundësuar iptables

 

Aktivizo shërbimin iptables të fillojë në fillimin e sistemit

systemctl fillojnë iptables

 

Ruaj rregullat iptables

iptables shërbimit të shpëtuar

 

Reboot the Centos Linux system and check that the iptables rules persist.

Lini një Përgjigju