Unhide Extension Toolbar Button në UC Browser

Të dukshme butonin toolbar extension në UC Browser ndiqni hapat:

 1. Shko tek extensions
  1. Right click një buton ekzistues toolbar extension dhe të zgjidhni të menaxhuar zgjerimin
  2. Kliko pic profilin në këndin e majtë dhe të zgjidhni extensions
 2. Kontrolloni zhvilluesi check-box
  Kontrolloni zhvilluesi check-box - UC Browser
 3. Kliko butonin tregojnë
  Kliko butonin e tregojnë në UC Browser të dukshme butonin fshehur

Lini një Përgjigju