Specifikimet Google Nexus Lojtarit, Datat Release & Box Përmbajtja

Google Nexus Player është ekuivalente Google i Apple TV, Amazon Fire TV dhe Roku 3, të cilat janë pajisje të dhënë përmbajtjen e medias nga interneti në TV tuaj.

The Nexus Player is manufactured by Asus. It allows you to watch programmes and movies, play games and use apps on your TV. The Nexus Player console has Android installed into the device so runs as a standalone player connected to the TV.

The Nexus Player also allows to cast your favorite entertainment apps from your Android or iOS device, Mac or Dritaret kompjuter portativ, or Chromebook to the TV, në mënyrë të ngjashme si Google Chromecast.

Aksesorë

Lojtar Nexus vjen me një telekomandë, i cili ka një ndërtuar në mikrofon të ngjashme me Amazon zjarrit TV, duke e lejuar ju që të përdorni kërkimin e zë.

The Nexus Player also has a gamepad available for playing games. The gamepad does not come with the Nexus Player and has to be bought separately.

By the looks of the specifications below that Google have announced the Nexus Player does not come with a HDMI Cable.

Apps

Suksesi i Nexus Player do të zbresë në dispozicion përmbajtja, which will be determined by the number of dedicated apps. At the moment Google have announced a small range of apps, which includes YouTube and Netflix. Apart from these there is nothing that really catches the eye so far but I am sure more will emerge.

There will also need to be a good variety of dedicated games for the Nexus Player. So far no games have been announced

Specifikimet Google Nexus Lojtarit

Chipset 1.8GHz Quad Core, Intel Atom ™
Imagjinata PowerVR Series 6 Graphics 2D / 3D Engine
Kujtim 1GB RAM
8GB storage *
Portet 18Pushtet W DC
HDMI out (1920 x 1080 @ 60Hz)
Micro-USB 2.0
Lidhshmëria 802.11dhe 2×2 (Mimo)
Bluetooth 4.1
Peshë 235g
Madhësi 120mm x 120 mm x 20mm
I largët 2 Bateri AAA (të përfshira në kuti)
Bluetooth zgjuar
40g (duke përjashtuar bateri)
37mm x 140mm x 16mm

Lini një Përgjigju