HTC One M7 HTC Sense 6.0 6.09.401.10 Android 4.4.3 Update

HTC po lëkundet nga një update për HTC Sense 6.0 dhe Android 4.4.3 program.

Versioni Azhurimi është 6.09.401.10.

Ky përditësim duket si ajo është kryesisht fixes për disa nga Apps në HTC One M7.

Të rejat e mëposhtme janë shpallur nga HTC:

  • Azhurimi i shërbimit të Streaming
  • Settings Roaming dhënave Azhurimi
  • Rezervë / Rikthe përmirësim
  • Azhurimi Browser

Screenshot_2014-10-29-10-05-44

Më poshtë është informacion software pas përditësimit:

Screenshot_2014-10-29-11-43-51

Një mendonin mbi "HTC One M7 HTC Sense 6.0 6.09.401.10 Android 4.4.3 Update

  1. Jamie

    Gruaja ime dhe unë hasur probleme me këtë update, ku ju nuk mund të dëgjoni apo të dëgjohet në thirrje telefonike. Mënyra Mashtrim sigurt nuk funksionon as…

  2. Michel

    Jetës së baterisë im është tani 25% si para përditësimit. Me asnjë aktivitet baterinë është bosh pas 6 orë!!!!

Lini një Përgjigju