Si për të rinovuar TWRP në versionin e fundit?

 1. Shkarko versionin e fundit të TWRP për pajisjen tuaj këtu

 2. Ensure your phone is booted into Android OS

  Kopjo skedarin shkarkuar në rrënjë e ndarjes së të dhënave

 3. Boot në TWRP (Pushtet mbi + Volume up)

 4. zgjidhni Install

 5. Shtypni butonin Instaloje imazhin në të djathtë fund

 6. Gjej dhe prekë fotografi .img TWRP

 7. zgjidhni Rimëkëmbjes

 8. Swipe to confirm blic

 9. Kthehu mbrapa në ekranin kryesor të TWRP

  Reboot -> Rimëkëmbjes

Lini një Përgjigju