Pa pagesë £ 10 Taxi Kabbee London lokale / Cab Shërbimi Android / iPhone / IOS / Dritaret / Blackberry App Promo Code

Taxi Kabbee / Cab Shërbimi ju jep të lirë £ 10 kur duke përdorur kodin e mëposhtëm Promo:

DK4LWD

Si të përdorni falas £ 10 Promo Kabbee Kodi

  1. Shkarko app për tuaj android, IOS, Ferrë, Windows Phone Smartphone ose Tablet from the relevant app store;
  2. Sign up në Shërbimin Kabbee dhe shkruani kodin promovuese DK4LWD;
  3. Tuaj të lirë £ 10 do të kreditohen në llogarinë tuaj;
  4. Use the app to book your London Taxi Cab. Just enter your collection point and destination.

Short journeys can cost less then £10 which means that you might not have to pay anything at all for your first journey. The Kabbee service is only available in London, Mbretërinë e Bashkuar dhe Londër aeroportet.

Lini një Përgjigju