Si për të rregulluar bootloop android, pas instalimit të një ROM?

Zakonisht pas ndezje një ROM të ri, të tilla si Lineage OS, ju mund të hasni një bootloop.

i rëndësishëm: Backup të dhënat tuaja, si ajo mund të humbet nëse diçka shkon keq. Ndezje pajisjen tuaj mund të dëmtojë atë përgjithmonë, kështu që duke bërë kështu që do të jenë në rrezik tuaj

Për të hequr bootloop, siguruar për të përdorur TWRP.

Boot në rimëkëmbjen TWRP dhe sigurohuni që ju keni qasje në ruajtjen nëpërmjet MTP, në rast se diçka shkon keq. Të siguruar që një ROM të punës është në rrënjë të ndarjes së të dhënave, për ndezje.

Para instalimit të ROM, në TWRP, zgjidhni Wipe. Kjo do të fshijë Dhënat, vend i fshehtë, dhe Dalvik (mos përfshirë ruajtjen e brendshme).

Install ROM tuaj dhe reboot, këtë herë bootloop duhet të zhduken.

Lini një Përgjigju