Të ardhurat pasive zgjuar me investime të besueshme HYIP

Gaining a monthly passive income gives you security and financial freedom of doing what you want with your time. It gives you the peace of mind.

HYIPs janë një mënyrë e mirë për të marrë të kthimit të shkëlqyera për investime të vogla. Yet a lot of HYIP programs are scams. Below are some of the most reliable and long running HYIPs that will give you a good return.

Ne kemi investuar për të testuar nga faqet. Check below to see the investments that we have made. We have used payment merchant Payeer ( Lidhje: https://goo.gl/BHf6JT ) për të bërë depozitat tona.

 

Emër Lidhje
1. Forex Paradise https://goo.gl/QPXDPo
Përshkrim Company that runs in London. Investment is made by traders that trade in the forex market. You need to make a minimum deposit of $25 dhe kompania paguan 0.8% përditshme të investimit tuaj.
Depozitë Showtop.info: $5000 | Current daily return: $40 | status: Paying |
Data e fundit e pagesës: 4 Nëntor 2015
2. Pokeram https://goo.gl/rQ9Vpr
Përshkrim Having programmed a software that profits from poker sites. This site requires investments to keep it running with its daily costs. In return the site returns profits from the software to you.
Depozitë Showtop.info: $3000 | Current daily return: $12 | status: Paying |
Data e fundit e pagesës: 4 Nëntor 2015
3. AtrexTrade http://goo.gl/ZU4rzq
Përshkrim Your money is put towards financial investments. AtrexTrade pays you a daily percent.
Depozitë Showtop.info: $6000 | Current daily return: $42 | status: Paying |
Data e fundit e pagesës: 4 Nëntor 2015
Depozitave totale showtop.info: $10000 | Total Daily Returns: $94

 

Sa më sipër do të përditësohet në qoftë se ndonjë investim HYIP bën një pagesë për ne, ose në qoftë se ata kanë dështuar për të bërë një pagesë.

Lini një Përgjigju