Иницијативата П Преглед – Следниот голем дигитална валута?

Што е иницијатива П?   Иницијативата Q е проект чија цел е да се создаде најдобар начин на плаќање во светот. Разликата помеѓу оваа и cryptocurrency проекти е дека иницијативата П има стратегија на таргетирање на почетокот на adopters. Тоа започна тоа е кампања со покренување на покани само модел, and has started giving away huge amounts of

Прочитај повеќе

Како да ми Ethereum(ЕТХ), ETC, Еон, БИДИ, XDN, FCN, INF8 & QCN во позадина на Windows, Mac, Линукс & Андроид

Ethereum(ETC) prices have gone up 3000% во 2017. Ethereum can be mined on any PC or smartphone with mining software. Mining digital currency like Ethereum requires some technical knowledge about computer programming, shell commands and digital currency. For beginners to get started, it requires researching somewhat about digital currency mining. You will need to have

Прочитај повеќе

Get free Bitcoins and other digital currencies on a daily basis

What is bitcoin Bitcoin is a complete form of digital money in which the money can be transferred between two people instantly. Аналогија рече дека парите можат да бидат префрлени веднаш во брзината на e-mail. Тоа е peer-to-peer дигитални валута мрежа откриена од страна на компјутерски софтвер програмер по име Сатоши Nakamoto…

Прочитај повеќе