WordPress уредник Кратенките на тастатурата

На мајчиниот WordPress уредник ви овозможува тастатура кратки прекини, што го прави побрзо и полесно да се направи некои задачи. Во продолжение се дадени кратки прекини: Прозорци : Ctrl + KeyMac : Cmd + Key Press Alt + Shift + Клуч за следните кратки прекини:…

Прочитај повеќе