На LeTV LEECO 1 Про X800 САД верзија Авторски ROM 5.5.011S Превземи, поправки Malware, bootloop, Недостасува ажурирање на софтвер & Youtube

Оригиналниот ROM е штотуку објавена од страна на Leme. I tried to flash my phone with it but it produced an error. Па јас изменета на сценариото во ROM-от, а потоа се обиде да трепка телефонот и сега тоа е работа парична казна. Мојот телефон пристигна со скршено не-до-датираат YouTube стан, скршени акции прелистувач, trojans

Прочитај повеќе

На LeTV LEECO 1 Про САД Верзија X800 Malware Отстранување, TWRP Обнова, Искоренувањето и Поправање говорница јамка Проблеми

На LeTV на LEECO 1 Про е одличен телефон кој доаѓа по многу ниска цена. Some retailers are selling the phone for approx. £ 150. Сепак, телефонот доаѓа со неколку проблеми. The phone comes bundled with an old YouTube app which refuses to update to the latest version. The phone has

Прочитај повеќе