Како да се запре вашиот компјутер автоматски со почеток по хибернираат во Windows 8.1

Кога го ставам мојот компјутер во состојба на хибернација со владата, го подигне автоматски. Ова е предизвикано од LAN врската. Кога компјутерот детектира активност на LAN врската што ја подигне автоматски. За да го прекинете ова ќе треба да го бара за управување со уреди. Once in device manager find the Network adapters category and right click

Прочитај повеќе

How to run Windows Experience Index (Ефикасноста на информации и алатки) on Windows 8.1?

The Windows Experience Index which was later renamed as Performance Information and Tools has been taken out from the Windows 8.1 control panel. However there is still a way to run the program so that the scores still display. The Windows Experience Index is a program which shows the performance scores for your computer’s processor,…

Прочитај повеќе