Како да се поправи на Јазол JS “Грешка во синтаксата: Неочекуван знак увоз” кога се користи JavaScript модули

Во цел за јазол за извоз модули треба да се додели на секоја функција, предмет или променлива, со која се бара да се извезуваат, како својства на modules.exports приговор.   Exporting In this example the module file is robot.js. Each function, object or variable we would like to make available to other files we make them properties

Прочитај повеќе