HTC One М7 HTC Sense 6.0 6.09.401.11 Андроид 4.4.3 Обновление

HTC е Почнуваме уште надградба на HTC Разум 6.0 и Андроид 4.4.3 ПО. Верзија надградба е 6.09.401.11. Ова ажурирање содржи важни подобрувања и поправени грешки поврзани со подобрување на телефонски повик искуство како што е наведено од страна на HTC. Добив мојот ажурирање на 1 декември 2014, and there is no noticeable difference to the UI

Прочитај повеќе

HTC One М7 HTC Sense 6.0 6.09.401.10 Андроид 4.4.3 Обновление

HTC е Почнуваме надградба на HTC Sense 6.0 и Андроид 4.4.3 ПО. Верзија надградба е 6.09.401.10. Ова ажурирање изгледа како тоа е главно поправки за некои апликации на HTC One M7. Следните ажурирања се прогласени од страна на HTC: Streaming service update Data Roaming settings update Backup /

Прочитај повеќе

Брзина Up Your бавна и laggy Андроид smartphone (на пример,. HTC Еден, Samsung Галакси) или таблета

After a few months you may find that your once fast smartphone or tablet slows down and gets laggy. My HTC One M7 was the fastest phone when I bought it, where I could launch and browse an app with no frustration. A few months later and even making a phone call became a frustration. …

Прочитај повеќе