Како да го добиете најдоброто висок квалитет на звук во Audacity?

Следните чекори ќе ви даде најјасна квалитет на аудио без бучава и добар бас и punchy trebles. Можете да го пробате следниве чекори од страна на снимање на примерок. In you sample leave 3-5 секунди во почетокот и на крајот. SayHow did you know that I was going to have a peanut butter

Прочитај повеќе