iPad како не покажува полни кога е поврзан со лаптоп компјутер Windows & Полнете го вашиот iPhone побрзо

При поврзување на вашиот iPad на вашиот компјутер Windows може да ја добие пораката не полнење. Оваа порака се појавува како iPad не е добивање доволно за напојување од USB порта. You can fix this problem by download and installing AI charger which increases the USB port from 1A to 1.2A. Download AI charger here After

Прочитај повеќе

Ажурирање на вашиот Adobe Flash Player во Google Chrome Рачно

Можете да го надградите вашиот Adobe Flash Player во Google Chrome користејќи ги следните чекори: Type chrome://components/ in the address bar in chrome Find Adobe Flash Player in the list Click ‘Check for update’ копчето под Adobe Flash Player. This will check for an update and update Adobe Flash Player to the latest version

Прочитај повеќе