Како да додадете или промените информации за компанијата, како што компанијата регистарски број на eBay?

Додавање или менување на информации за компанијата може да биде тешко да се најде на eBay. Користете ги следниве чекори за да додадете или промените бизнис Информации за Продавачот. Оди до мојот eBay (Пријавете се ако е потребно) Hover the mouse cursor over the Account tab and click business information From the menu on the left choose Site Preferences From Site Preferences

Прочитај повеќе