Слободен £ 10 Kabbee Локалните Лондон Такси / Кабината служба Андроид / iPhone / IOS / Прозорци / BlackBerry App Промо законик

На Kabbee Такси / Кабината сервис ви дава бесплатни £ 10, кога со помош на следниве промо код:

DK4LWD

Како да го користите бесплатно £ 10 Kabbee Промо законик

  1. Преземете ја стан на вашиот Андроид, IOS, Капина, Windows Телефон Smartphone или Tablet from the relevant app store;
  2. Регистрирај се на Facebook за Kabbee служба и внесете го промотивниот код DK4LWD;
  3. Вашето слободно £ 10 ќе се кредитираат во вашиот профил;
  4. Use the app to book your London Taxi Cab. Just enter your collection point and destination.

Short journeys can cost less then £10 which means that you might not have to pay anything at all for your first journey. The Kabbee service is only available in London, Велика Британија и во Лондон Аеродроми.

Напишете коментар