Заработете пари на интернет од дома со поделба на приходите

Секој ден луѓето од целиот свет се во потрага на интернет, како да earn money online sitting at home. Еден од најлесните начини да се заработат пари на интернет е споделување на приходите. Постојат многу измама сајтови кои дава погрешни информации. Значи, вие треба да дознаете сајт сигурен делењето на приходи, кој ќе ви даде добар поттик, како и зголемување на својата заработка.

Сообраќај монсуните е еден од најдобрите реклами и споделување на приходите на компанијата. The company earns money by selling advertisement to the people who seek advertisement and traffic engage for their веб-страница. Компанијата, потоа ја делат приходите со својот партнер. Сообраќај монсуните е меѓународно акредитирани компанија. За да можете да им се придружат и да заработи пари седи дома лесно.

Таму ќе се појават некои неколку прашања во вашиот ум како што се:

– Што е споделување на приходите?

– Како можете да го користите сообраќај монсуните да заработите пари онлајн?

– Колку можете да заработите пари во еден месец?

Ако сакате да се добијат овие одговори се што треба само да се чита преку овој член и го имплементираме.

Што е споделување на приходите?

Приходите споделување значи споделување на приходите меѓу деловните партнери. Таа, исто така се смета за поттик програма. Замислете, имате фирма и сте сопственик. Ако плаќате вашите соработници или деловни партнери процент ориентирана плаќање за нови клиенти кои се однесуваат на процесот ќе бидат повикани на поделба на приходите.

Сообраќај монсуните е еден од добрите примери на приходите споделување на компании.

Како можете да го користите сообраќај монсуните да заработите пари онлајн?

Општо земено, постојат четири начини да се заработат пари на интернет со користење на сообраќај монсуните.

  1. Пари линкови: Тоа е обично еден вид на платени да кликнете реклами. Овој систем им помага на партнерите да ги зголемат своите приходи. Сообраќај монсуните е многу добро и во PTC индустрија. Тој има голема приходите од реклами PTC. Ако сакате да ја зголеми својата заработка 100% кликнете на вашиот линкови пари секој ден.

Има 4 видови парични врски се на располагање да кликнете;

0.001 готовина линкови

0.005 готовина линкови

0.01 готовина линкови

0.02 готовина линкови

  1. Референции: Сообраќај монсуните offers a good commission to its referrer’s. Кога промотор носи клиент тој ќе добие 10 проценти провизија од секоја купување и 100 проценти провизија по кликнување на секои пари линкови.
  2. Поделба на приходите: Сообраќај монсуните ви дава на 110 проценти парите назад на секоја реклама пакет. Цената на рекламата пакет е почнувајќи од $50. Сообраќај монсуните ви дава споделување на позицијата на својата интернет страница. Во секој, купување реклама пакет ќе добиете шанса да го отклучите позиција споделување. Позиција споделување ви дава $55 враќање. Тоа значи 110% пари назад на секое купување реклама пакет.
  1. Affiliate програма: Можете да изберете сообраќај монсуните Филијалата на програмата за да се зголеми своите приходи. Вие ќе добиете 10 проценти провизија за упатување и 100 проценти провизија за готовина линк.

Колку можете да заработите пари во еден месец?

Можете да заработите многу пари за еден месец, ако знаете на сообраќај монсуните стратегија многу добро. Еден пример ќе ве натера да се кристално јасни.

Дневна заработувачка кликнување на огласот: $0.01*10 реклами = $0.10 (слободен член)

Ако имате 10 референции: 10*$0.10= $1 на ден ($30 месечно)

Ако имате 100 референции: 100*$0.10= $10 на ден ($300 месечно)

Можете да заработите $300 месечно ако имате 100 референции. Небото е граница тука во однос на приходи.

Ако сте заинтересирани да заработите пари онлајн седи дома се регистрирате сообраќај монсуните денес.

Сообраќај Мусон Регистрирај се

Напишете коментар