Игла прозорецот за да остане секогаш на врвот на Windows 8 и 8.1

Прикачување на прозорецот за да остане секогаш на врвот може да биде корисна при копирање и вметнување од една апликација кон друга.

Оној кој го прави на работа е DeskPins што овозможува да се утврди на прозорецот со притискање на Ctrl + F12. The pin icon is shown on the top right of the pinned window. Once the window is pinned then pressing Ctrl + F12 ќе изваждам прозорецот.

The filesize of this software is just 586kb!

Оди до страницата за превземање

Напишете коментар