Како да се направи цел прослави во Про Еволушн Фудбал 2016 (ПЕС 2016)

Една од новите функции на ПЕС 2016 е гол прослави. Players have full control over the goal celebration after scoring a goal. Players are able to choose between signature celebrations or unique actions with a press of a button.

Целта Прослава контролс

Лево стап – Поместете го плеерот за време на прославата

X Батон – Бранува рацете во воздухот додека се шетаат

И Батон – Скок и да го славиме

Едно копче – Направи целосна прослава 1 како што е дефинирано во опцијата за уредување на играч

Б Батон – Направи целосна прослава 2 како што е дефинирано во опцијата за уредување на играч

 

Водење на различни делови на теренот како знаме на аголот, билборди, центарот круг, ветеран итн… ќе предизвика други различни видови на прослави.

 

Проверете видео подолу за демонстрација.

2 размислувања за "Како да се направи цел прослави во Про Еволушн Фудбал 2016 (ПЕС 2016)

  1. Edward

    Hola disculpa. A mi ya no me aparece la ventana para apretar un botón. Como le hago para que me vuelva aparecer? Meto goles y los celebra automáticamente no me deja escoger nada

  2. ae eu quero fazer celebraçoens sem botao como faz

Напишете коментар