Поправи BackWPup не може да се креира папка за дневници

Кога водење на резервната работа следнава грешка е прикажана:

Не може да се создаде папка: /Hom / реж / public_html / wp-content / Поставени / backwpup-9f3bea-дневници

I got this error when changing my web hosting company. After some searching, I could not find a solution. But after browsing the settings for BackWPup, I managed to fix the problem.

Следниве поправија проблемот:

 1. Лебдиш курсорот на глувчето над BackWPup менито на левата
 2. Кликнете на подесувања
  backwpup error create folder log settings
 3. Изберете го јазичето најавите
 4. Притиснете го ресетира сите нагодувања на стандардно копче (This will reset all configuration in the settings menu to default. If you do not want to do this then you will need to change the folder path manually in the Log file folder text box.)
 5. Ги зачувате промените еднаш сте го направиле ова.

6 размислувања за "Поправи BackWPup не може да се креира папка за дневници

 1. tronath

  благодарение!

 2. Amazing! This actually solves the problem

 3. cara backup dengan plugin BackWPup bagaimana atau apa yang di tekan jika ingin mengirimnya ke email

 4. Thank you. You solved my problem

 5. Rolando Altamirano

  Me sirvio!!! muchas gracias

 6. Thanks a lot. It solved the problem.

Напишете коментар