Оневозможи стан известувања за Андроид паметен телефон или таблета

Some apps keep giving you notifications that you dont want and the app does not give you an option to disable the notification from the app settings menu. Андроид allows you to disable the notifications on your phone from the settings.

To disable an app notification:

  1. Оди на подесувања
  2. Choose apps
  3. Choose the app
  4. Uncheck the notification box
    Screenshot_2014-09-20-09-35-17

Напишете коментар