Како да се качи складирање со користење МТП во TWRP користење на LeEco Ле Макс 2 паметен телефон во Windows 10?

Update TWRP

Ensure to have the latest version of TWRP

 1. Download the latest version of TWRP for Le Max 2 тука

 2. Ensure your phone is booted into Андроид OS

  Копирајте ја преземената датотека во коренот на податоците партиција

 3. Говорница во TWRP (Вклучување на + Јачина на звук нагоре)

 4. одберете Инсталирај

 5. Притиснете го копчето на инсталационата слика на долниот десен

 6. Најдете и допрете TWRP .img датотека на

 7. Одбери за наплата на

 8. Swipe to confirm флеш

 9. Врати се на главниот екран на TWRP

  Рестартирајте -> Обнова

 

Поправи МТП во TWRP

 1. во TWRP, одат на планината и да се обезбеди податоци се проверува и MTP е овозможено

 2. Поврзете го LeEco Ле Макс 2 паметен телефон со компјутер преку USB

 3. Отвори уредот менаџер

  Барај - Уред> Вид '’ -> Кликнете Уред за менаџер

 4. You should see Android Phone -> Андроид Composite ADB Interface

  Десен клик Андроид Композитен АДБ интерфејс -> Ажурирање на драјвер -> Барај автоматски ажурирани возачот софтвер

  Возачот треба да се ажурира на најновата верзија

 5. Оди на други уреди -> MTP

  Треба да го видите извичник во жолт триаголник

  Десен клик MTP -> возачот ажурирање

 6. Одбери Погледни мојот компјутер за возачот софтвер

 7. Одбери Дозволете ми да изберете од листата на достапни возачи на мојот компјутер

 8. Избери:

  Производител: Стандардна MTP Уред

  модел: MTP USB уред

  Кликнете Next и потоа Да

 9. Кликнете Затвори

Напишете коментар