HTC One М7 HTC Sense 6.0 6.09.401.10 Андроид 4.4.3 Обновление

HTC е Почнуваме надградба на HTC Sense 6.0 и Андроид 4.4.3 ПО.

Верзија надградба е 6.09.401.10.

Ова ажурирање изгледа како тоа е главно поправки за некои апликации на HTC Еден M7.

Следните ажурирања се прогласени од страна на HTC:

  • Стриминг услуга ажурирање
  • Податоци за роминг прилагодувања ажурирање
  • Резервный / Врати подобрување
  • Ажурирање пребарувачот

Screenshot_2014-10-29-10-05-44

Подолу е софтвер информации по ажурирањето:

Screenshot_2014-10-29-11-43-51

Една мисла на "HTC One М7 HTC Sense 6.0 6.09.401.10 Андроид 4.4.3 Обновление

  1. Џејми

    Мојата жена и јас се сретнал проблеми со оваа надградба, каде што не можат да слушаат или да се слушне на телефонски повици. Сигурниот режим трик не работи или…

  2. Мишел

    Животниот век на мојата батерија е сега 25% како пред ажурирање. Без активност на batery е празна по 6 часа!!!!

Напишете коментар