Слободен 10 £ кон градот такси возила (Хитроу, Лондон, Њујорк) на Андроид & iPhone

На Gett стан за Андроид и iPhone allows you to book your ride from your smartphone.

Регистрирајте се и користат следниве промо кодот за да го добиете £ 10 бесплатно кон следната вашето возење.

GTVJFHC

Како да го користите бесплатно £ 10 Gett Промо законик

  1. Преземете ја стан на вашиот Андроид или IOS
  2. Регистрирај се на Facebook за Gett услуга и внесете промотивни кодот GTVJFHC во забава кодот секција;
  3. Вашето слободно £ 10 ќе се кредитираат во вашиот профил;
  4. Use the app to book your Taxi Cab. Just enter your collection point and destination.

Short journeys can cost less then £10 which means that you might not have to pay anything at all for your first journey. The Gett service is only available in UK, САД, Израел & Русија.

Напишете коментар