Слободен £ 5 со PAYG SIM картичка за iPhone 6S Plus, iPad, Samsung Галакси S7 Edge & LG Г5

 

Добијат бесплатни повици до вашите вашите пријатели, како и бесплатна кредитна £ 5, when you order this free PAYG SIM card.

You will be sent a SIM card to fit any smartphone или tablet, including the iPhone, iPad, Samsung Галакси S7, LG Г5 & Sony Xperia Z5.

Да ја добиете вашата бесплатна СИМ картичка и £ 5 кредити, кликнете на копчето подолу…

 

Get a free giffgaff Sim

 

 

Напишете коментар