Како да се запре пиксели Google 3 / 3 XL Андроид паметен телефон од блокирањето на повици не се во листата на блокирани броеви

вашиот пиксели 3 или пиксел 3 XL може да го блокира повици, кои не се наоѓа на листата на блокирање. Во менито на апликацијата Телефон -> Settings -> Блокирани број, бројот не е уште подобро блокиран од телефонот не ја прими повик. Повици се блок, бидејќи Не вознемирувај е вклучен. Проверете на не…

Прочитај повеќе

Како да поправите андроид bootloop по инсталирањето на ROM?

Обично по трепка нов ROM, како лоза OS, може да се судрите на bootloop. Важно: Резервна копија на вашите податоци, како што може да се изгуби ако нешто не е во ред. Светлечки Вашиот уред може да го оштети трајно, so doing so would be at your own risk To remove the bootloop, се обезбеди да се користи TWRP. Boot into TWRP

Прочитај повеќе